Over Trapliftenvergelijken.be

Deze website wordt beheerd door Bamboo Leads. Dit bedrijf maakt deel uit van Otolift, een van de grootste Nederlandse ondernemingen op het gebied van oplossingen voor het verbeteren van de mobiliteit in en rond huis. Otolift is verantwoordelijk voor diverse leveranciers van hoogwaardige trapliften en is al jarenlang een begrip in zowel de particuliere- als gemeentemarkt.

Traplift kiezen

Bent u op zoek naar een geschikte traplift? Vanwege de grote verscheidenheid aan trapliften, is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Daarom is trapliftenvergelijken.be ontwikkeld. Met deze dienst kunt u in enkele stappen een geschikte traplift vinden die afgestemd is op uw wensen en budget. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u, geheel vrijblijvend en gratis, tot drie offertes. Door meerdere leveranciers en merken met elkaar te vergelijken, ontdekt u welke offerte het best inspeelt op uw wensen.

Advies aan huis

Een ervaren adviseur kan bij een bezoek aan huis meer vertellen over de mogelijkheden van een traplift. Ook kunnen ze bekijken welke traplift het beste bij uw trapsituatie past. Zo weet u zeker dat u voor de beste oplossing kiest. Een adviseur kan u verder uitgebreid informeren over mogelijke financiële regelingen zoals een vergoeding via de gemeente of een betaling in termijnen. Aarzelt u dan ook niet om contact op te nemen.

Waarom trapliftenvergelijken.be

tick
Ontvang in één keer verschillende offertes
star
Ruim 2500 klanten vonden de beste deal met onze service
group
Onze klanten beoordelen ons met een 8.0