Over Trapliftenvergelijken.be

Deze website wordt beheerd door Bamboo Leads. Dit bedrijf maakt deel uit van Otolift, een van de grootste Nederlandse ondernemingen op het gebied van oplossingen voor het verbeteren van de mobiliteit in en rond huis. Otolift is verantwoordelijk voor diverse fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige merken van trapliften en is al jarenlang een begrip in zowel de particuliere- als gemeentemarkt.

Traplift kiezen

Bent u op zoek naar een geschikte traplift? Vanwege de grote verscheidenheid aan trapliften, is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Daarom is trapliftenvergelijken.be ontwikkeld. Met deze dienst kunt u in enkele stappen een geschikte traplift vinden die afgestemd is op uw wensen en budget. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u, geheel vrijblijvend en gratis, binnen 24 uur tot drie offertes van de aangesloten bedrijven. Door meerdere leveranciers en merken met elkaar te vergelijken, ontdekt u welke offerte het beste inspeelt op uw wensen.

Advies aan huis

De ervaren adviseurs van de aangesloten partners kunnen u bij een bezoek aan huis meer vertellen over de mogelijkheden van de trapliften. Ook kunnen ze bekijken welke traplift het beste bij uw trapsituatie past. Zo weet u zeker dat u voor de beste oplossing kiest. De adviseurs kunnen u verder uitgebreid informeren over mogelijke financiële regelingen zoals een vergoeding via de gemeente of een betaling in termijnen. Aarzelt u dan ook niet om contact met ze te nemen.

Waarom trapliftenvergelijken.be

tick
Vergelijk in één keer verschillende trapliftleveranciers
star
Ruim 2500 klanten vonden de beste deal met onze service
group
Onze klanten beoordelen ons met een 8.0