Traplift prijzen: voor elk budget een traplift

De prijzen voor een traplift variëren tussen 2.500 en 12.500 euro. Vanwaar het verschil? De vorm van uw trap bepaalt heel sterk de prijs van uw traplift. Hebt u een rechte trap? Reken dan op 2.500 tot 5.000 euro. Maakt uw trap een of meerdere bochten? Dan kan de kostprijs van uw traplift meer dan verdubbelen. Ook het merk van de traplift en uw leverancier tikken aan.

Wenst u een goedkoper alternatief? Dat kan perfect! De prijzen van een tweedehands traplift liggen een stuk lager. Of u kunt een traplift huren. Kortom: voor elke gezinssituatie en elk budget is er een perfecte oplossing. Wij denken graag met u mee. In dit artikel bespreken we alvast uw mogelijkheden en prijzen.

Vergelijk traplift prijzen

Prijs van een nieuwe traplift

Een nieuwe traplift op maat laten maken, is de eenvoudigste optie. Uw leverancier installeert dan de traplift die perfect aansluit bij uw woning en bij uw wensen. De prijs van die nieuwe traplift varieert sterk door:

Trapvorm: Een traplift met bochten is moeilijker te realiseren dan een systeem met rechte rails. En dat vertaalt zich in de prijs.
Opties: Wenst u een lederen zetelbekleding? Kiest u een manuele of automatische bediening? Gaat u voor een binnen- of buitenbocht Handige opties bieden comfort. En dat heeft zijn prijs.
Merk: Net als bij andere producten bepaalt het merk van uw traplift de prijs. Maak u alleen nooit zorgen over de kwaliteit van goedkopere trapliften: elke traplift voldoet aan uiterst strenge veiligheidsnormen. Het verschil schuilt in het design, het gebruiksgemak of een specialisatie van het merk.
Leverancier: Iedere vakman hanteert zijn eigen prijzenbeleid. Het is een goed idee om enkele offertes te vergelijken. Zo bespaart u gemakkelijk honderden euro’s.

Prijs van een traplift

Een tweedehands traplift kopen

Wilt u enkele duizenden euro’s te besparen op uw traplift? Overweeg dan een tweedehands exemplaar. In dit geval moet u wel met zekerheid weten welk type traplift uw woning vereist. Vindt u het belangrijk dat de leverancier uw gebruikte traplift in topconditie houdt? Dan vraagt u naar een onderhoudscontract. Zo vermijdt u onverwachte kosten.

Aan deze prijzen mag u zich verwachten:
Rechte trap: vanaf 1.600 euro
Trap met één bocht: vanaf 2.100 euro
Trap met meerdere bochten: vanaf 2.700 euro

Dit zijn richtprijzen die sterk afhangen van het type traplift. Maar zo hebt u toch al een idee. Meer weten over tweedehands trapliften? Lees hier verder.

Een traplift huren

Hebt u maar tijdelijk een traplift nodig in huis? Of hebt u hem heel snel nodig? Dan is het interessant om een (tweedehands) traplift te huren. De meeste leveranciers bieden een prima service. Zij staan in voor het onderhoud en eventuele kosten.

Een traplift huren kan al vanaf 90 euro per maand, inclusief de service. Graag meer info? Huur een traplift.

Vergelijken = tijd én geld besparen

Waarom trapliftenvergelijken.be?

Wilt u zeker zijn van de laagste prijs? Vraag dan altijd meerdere offertes op. Zo kiest u gemakkelijk voor de scherpste prijs of de beste voorwaarden.

Al meer dan 2500 klanten vonden hun goedkoopste traplift met onze dienst.

Onze klanten geven ons daarna een dikke 8 op 10!

Vraag uw gratis brochures

  • Meer informatie over trapliften ontvangen?
  • Ontvang verschillende brochures met één aanvraag.
  • Vergelijk de modellen en maak uw keuze!

Vraag uw gratis brochures aan via dit formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag uw gratis brochures

  • Meer informatie over trapliften ontvangen?
  • Ontvang verschillende brochures met één aanvraag.
  • Vergelijk de modellen en maak uw keuze!

Vul het onderstaande formulier in om een gratis brochure te ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.